Herkes nasıl?
Moderators: TR minimods, TR mods
Selena88 wrote:Selam! Ben iyiyim, ya sen?![]()
WinxClub4Life wrote:Ever gerçekten çok güzel bir şey,çok fazla kişi olmasa bile
selswitch wrote:ay evet ya. gerçekten büyük bi hayal kırıklığıydı. konsept çizimlerinde bariz yapay zeka var, ayrıca linkedin sayfalarında promter için iş ilanı vardı en son. resim çizmeye başlama sebeplerinden biri winx olan biri olarak gerçekten üzücü benim için. bi de "art style" olarak neden bu kadar ikonik ve özgün bir stili bırakıp böyle tipik bi stile kaydıklarını da anlamıyorum.
karakterleri de mahvetmişler bence. hiç kimse orijinal dizideki haline benzemiyor. genel olarak beğenemedim açıkçası. yapay zeka işi olmasa yine bi bakmak için izleyebilirdim belki ama şimdi hiç bakasım yok.
Selena88 wrote:selswitch wrote:ay evet ya. gerçekten büyük bi hayal kırıklığıydı. konsept çizimlerinde bariz yapay zeka var, ayrıca linkedin sayfalarında promter için iş ilanı vardı en son. resim çizmeye başlama sebeplerinden biri winx olan biri olarak gerçekten üzücü benim için. bi de "art style" olarak neden bu kadar ikonik ve özgün bir stili bırakıp böyle tipik bi stile kaydıklarını da anlamıyorum.
karakterleri de mahvetmişler bence. hiç kimse orijinal dizideki haline benzemiyor. genel olarak beğenemedim açıkçası. yapay zeka işi olmasa yine bi bakmak için izleyebilirdim belki ama şimdi hiç bakasım yok.
Merhaba selswitch!![]()
Öncelikle aramıza hoşgeldin! Bence unutulmaması gereken şey şu ki, bu sonuçta bir reboot yani yeniden başlatma. Orijinal seriden farklılıklar ve modern dokunuşlar olması çok doğal. Beklentiler tam karşılanmasa da, yeni nesil için seriyi yeniden canlandırma amacı güdülüyor. Tabii bu değişiklikler hayranlar arasında tartışma yaratabiliyor.![]()
Umarım burada keyifli zamanlar geçirirsin. İstersen kendini burada tanıtabilirsin!
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests